full screen background image
Search

Утринска гимнастика: Електричниот Smart ForTwo е несекојдневен урбан тркач!

Иако видеото е за сега веќе стариот Smart ForTwo, тоа не значи дека не прави одлична поента – погледнете како електричниот Smart се справува со уличните тркачи!

Формулата е лесна – поставете го Smart ForTwo до неколку навистина брзи автомобили  (во овој случај Ford Mustang, некоја варијанта на Audi A5 и Porsche Boxster) и погледнете што ќе се случи.  Некои од резултатите ги очекувавме, но некои не!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.