full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Audi му посакува добредојде назад на Porsche во Le Mans!

Што е малку ривалство помеѓу роднини? Porsche се враќа во Le Mans, а роднинскиот тим од Audi реши да му посака добредојде назад, и тоа на домашен терен!

Оваа сабота започнува 84-тиот 24 Часа Le Mans, а најважниот новитет е токму официјалното враќање на Porsche на оваа трка со нивниот 919 Hybrid. Со цел да го прослави големото враќање на Porsche на оваа легендарна трка, Audi реши да му посака добредојде назад на својот „сестрински“ тим, и тоа со едно кратко патување од Ingolstad до Stuttgart, односно Zuffenhausen во нивниот R18 E-tron Quattro автомобил.

Видете ја пораката од Audi до Porsche!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.