Дали е ова Huracan, наследникот на Lamborghini Gallardo? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Дали е ова Huracan, наследникот на Lamborghini Gallardo?

Според гласините кои кружат наоколу, наследникот на Lamborghini Gallardo ќе го носи или името Hurancan или името Cabrera. Нам повеќе ни се допаѓа Huracan – и дали токму тоа го гледаме на оваа фотографија?

Фотографијата – до која дојдоа колегите од Autofilou.at – изгледа како да е вистинска. Забележливи се сличностите меѓу автомобилот прикажан на оваа фотографија и меѓу шпионските фотографии од наследникот на Gallardo каде автомобилот е камуфлиран.

Она што веќе го знаеме е дека и новиот автомобил ќе има V10 мотор (како што имаше Gallardo). Колку за потсетување, токму Gallardo е најпродаваниот автомобил на Lamborghini на сите времиња, со точно 14.022 произведени примероци.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.