full screen background image
Search

ВИДЕО: Нашата репортажа од 70-тиот роденден на Porsche Sports Cars

Горди сме што бевме дел од прославата по повод 70 години Porsche Спортски Автомобили – погледнете ја нашата видео-репортажа од прославата во Полска!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.