Defiance Dodge Charger – Автомобил за преживување – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Defiance Dodge Charger – Автомобил за преживување

Defiance Dodge Charger е претставен на автомобилскиот саем во Чикаго за промоција на новата научно фантастична серија.

Defiance е нова телевизиска серија која ќе започне со емитување во Април, а исто така ќе добие своја игра за мрежно играње. Во серијата се работи за војна со вонземјани на нашата планета во блиската иднина. А за негова промоција Dodge создаде специјален Defiance Charger кој изгледа токму како да е изваден од Mad Max филм.

Р’ѓосаниот Charger има заварен кафез од челични цевки, преден штитник на решетката, заштитни решетки на прозорците и огромни камионски тркала.Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.