unimog – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Сакате да кампувате? Explorer XPR440 е подготвен да оди насекаде!

Поставенo врз основата на Mercedes Unimog и направенo од EarthCruiser Australia, ова несекојдневно камп-возило...