prodrive – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

ПРЕМИЕРА: Prodrive P25 е модерна реинкарнација на Impreza 22B и чини 535.000 Евра!

Impreza 22B од доцните 1990-ти години е можеби еден од најпосакуваните модели на Subaru – па...