full screen background image
Search

ТАГ: ,

Cupra Formentor и Polestar 2 се наградени со пет ѕвезди на Euro NCAP

Европската програма за оценување на безбедноста на новите автомобили штотуку ги објави...

Polestar го претстави својот втор модел – електричниот седан кој се вика едноставно – 2!

Polestar станува сè посериозен играч под капата на Volvo – а вториот модел кој го претставија...

Тјунинг-дивизијата на Volvo го претстави својот прв автомобил – запознајте го Polestar 1!

Дивизијата на Volvo ориентирана кон перформансите денес ја објави својата стратегија да...