nanoflowcell – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Електричниот NanoFlowcell Quantino е подготвен за сериско производство

Дебито на QUANTiNO е всушност претставување на електричен автомобил кој е подготвен за сериско...