lamborhini – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Lamborghini Aventador доработен од DMC е застрашувачко виолетово чудовиште!

Иако нема значителни механички измени – овој авентадор е носи уникатен бодикит и мало...

Mansory Carbonado – Ултра-егзотичен Lamborghini Aventador со 1233 коњски сили!

Lamborghini Aventador не ви е доволно ексклузивен и моќен? Тука е Mansory Carbonado кој покрај ексклузивната...