icon – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Icon Helios – Електричен ретро-футиристичен хот-род базиран врз Tesla Model X!

Компанијата Icon од Калифорнија најави дека ќе го изгради автомобилот кој го носи своето име...