dr automobiles – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ:

ТЕСТ: DR Automobiles DR6 1.5 Turbo LPG – Знаменосец на италијанско-кинескиот бренд.

Пристапот на DR Automobiles не е револуционерен, но се покажува како успешен – да се понуди многу...

ТУРБО ТЕСТ: DR Automobiles DR3 – Италијанско-кинеска љубовна приказна.

Кинеските автомобили не се ништо ново – но што се случува кога италијанско студио ќе проба...