arquus – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

ВИДЕО: Воениот теренец на иднината доаѓа од… Volvo?

Големиот Scarabee доаѓа од компанијата Arquus Defense – која до неодамна се викаше Renault Trucks Defense, но...