full screen background image
Search

ГЛЕДАТЕ: Новитети

Donkervoort D8 GTO – Што по ѓаволите е ова?

Donkervoort Automobilen е Холандска компанија која произведува навистина уникатни автомобили. Колку...

Alfa Romeo 4C пристига во 2013, за „само“ 45.000 фунти!

Новото спортско купе со кое Alfa Romeo треба повторно да се пробие на Американскиот пазар ќе...

Mercedes SL – Официјални податоци & видеа!

Откако ги видовме „протечените“ фотографии, а потоа и поквалитетните официјални...

Панорама: Новата Fiat Panda

Ако инженерите од Fiat знаат нешто да го направат добро, тоа е да направат мало градско возило...

2013 Mercedes SL Roadster – Официјални фотографии!

Откако вчера се појавија фотографии од брошура за новиот SL, денес „протекоа“ и официјални...

Бомбастично!!

Мало, прекрасно, атлетско, прекрасно (пак), расположено за модификации, прекрасно (да, и трет...

„Истекоа“ фотографии од новиот SL на Mercedes!

Пред само неколку часови на Интернет се појавија „истечени“ фотографии од новата...

Премиера: Bentley Continental GT V8

Во обид да понуди „поекономична“ верзија од своето огромно купе, Bentley ќе го нуди Continental GT и...

Официјално: BWM 6-Series Gran Coupe

Приказната за купе-седаните со четири врати ја започна Mercedes со CLS, а ја продолжи Volkswagen со Passat...

Godzilla во тренерки

Го чекавме GT-R… Го дочекавме… Сега, „ни криви, ни должни“ речиси редовно добиваме убави...

Playstation на тркала

Новата апликација “Driving Excitement” развиена за MINI Connected информативниот систем, нуди едно...

Subaru BRZ GT300 – Премиера на тркачките патеки!

Веќе ја видовме премиерата на Subaru BRZ, но денес ќе го видиме премиерно GT300 моделот, кој ќе се...

Hennesey Venom GT Spyder

Имате 1.1 милиони долари за трошење? Hennesey ќе ви ја даде нивната визија за тоа како треба да...

Ferrari 599XX Evo – За оние со премногу пари!

Кога Ferrari ќе ја прикачи придавката Evoluzione (или скратено, само Evo), тогаш целиот автомобилски...