full screen background image
Search

ПРЕБАРУВАЊЕ: ford најубавите патишта

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 10: N304, Португалија

Во најновата епизода од одличниот серијал Ford ни пренесува репортажа од најубавиот...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 8: Кампокатино, Италија

Ford продолжува со серијалот за најубавите патишта во Европа, а во оваа епизода ја вози новата...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 6: МА10, Mountain Road!

Последната епизода од овој серијал ни го открива планинскиот пат MA10 во Мајорка, заедно со...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 5: Black Forrest Highway!

Во петтата епизода Ford не носи на автопатот Black Forrest во Германија, заедно со караванската...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 4: D526 и D926 на Алпите!

За четвртата епизода ги посетуваме патиштата D526 и D926 на Алпите во Франција заедно со новиот...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 3: C462 Каталониа!

Третата епизода од ова патешествие не носи во Шпанија и го претставува C462 патот кој се...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 2: North York Moors!

По вчерашната прва епизода на спектакуларниот Transfăgărășan, Ford не води во Велика Британија, на...

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 1: Transfăgărășan!

Секој автомобилски ентузијаст сонува за прекрасен планински пат со живописна околина,...