Креативно рекламирање: Hyundai на Times Square во New York! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Креативно рекламирање: Hyundai на Times Square во New York!

Секоја креативност е за поздрав, а можноста да играте тркачка игра на среде Times Square на огромен екран е фантастична!

Креативниот маркетинг секогаш дига прашина, а и сега се случува тоа. Погледнете како Корејскиот производител им дозволи на граѓаните на New York да го повозат Veloster на огромен телевизиски екран, во центарот на големиот град!

Одлична и прекрасно изведена идеја! Само да прашаме, кога Hyundai ќе го направи ова и кај нас? Сакаме и ние!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.