Browsing Category

Совети

Comments Off on Совети за безбедно возење во зимски услови

Совети за безбедно возење во зимски услови

Зимата не значи само снег – значи и екстремно ниски температури, подмрзнати коловози и отежнато одвивање на сообраќајот. Дали сте подготвени

Јануари 26, 2017 Совети
Comments Off on Michelin советува: Пет работи кои треба да ги знаете за безбедно да возите и во зима

Michelin советува: Пет работи кои треба да ги знаете за безбедно да возите и во зима

Решивме во соработка со Michelin да пренесеме неколку сознанија добиени во Michelin Road Usage лабораторијата и да ве советуваме како побезбедно да патувате оваа зима!

Декември 28, 2015 Совети
Comments Off on Пет автомобилски модификации кои треба да заминат во историјата (втор дел)

Пет автомобилски модификации кои треба да заминат во историјата (втор дел)

Продолжуваме со вториот дел од нашиот серијал за тоа што не треба да му правите на вашиот автомобил!

Септември 08, 2015 Совети
Comments Off on Пет автомобилски модификации кои треба да заминат во историјата

Пет автомобилски модификации кои треба да заминат во историјата

Сите ние сакаме да ги модифицираме и персонализираме нашите автомобили, па макар и со најмали ситници – но некои од тие модификации веќе треба да

Август 15, 2015 Совети
Comments Off on Дали сте подготвени за зимата?

Дали сте подготвени за зимата?

Подгответе се – зимата доаѓа, а со неа доаѓаат и ниските температури, снегот и завеаните или замрзнати патишта. Треба да знаете како да се справите

Ноември 14, 2014 Совети
Comments Off on Како да постапите во случај на сообраќајна незгода?

Како да постапите во случај на сообраќајна незгода?

Секојдневно сме сведоци на сообраќајни незгоди, но неретко учесниците во незгодите не ги знаат своите обврски во овие ситуации. Заедно со адвокатот Весна Спировска ве

Април 02, 2013 Совети
Comments Off on Совети за возење на снег

Совети за возење на снег

Снегот стана секојдневие, па помисливме дека е добра идеја да ви пренесеме неколку совети за возење на снег

Декември 11, 2012 Совети
Comments Off on Што ако ви се случи сообраќајна незгода во странство?

Што ако ви се случи сообраќајна незгода во странство?

Бидејќи сезоната на годишни одмори е во полн ек, заедно со WINNER Осигурување Ве советуваме што да направите ако ви се случи сообраќајна незгода во

Јули 17, 2012 Совети
Comments Off on Како се местат ланци за снег?

Како се местат ланци за снег?

Иако надвор во моментов нема снег, замислете дека има. Замислете дека е десеттина степени под нулата и дека треба да наместите ланци на вашето возило.

Декември 12, 2011 Совети
Горе © 2011 - 2016 CARclub.mk - Сите права задржани. Developed by evolutive.mk