Browsing Category

АВТОбиографија

Comments Off on Од љубов кон автомобилите – го посетивме чичко Дионис Пашлаков!

Од љубов кон автомобилите – го посетивме чичко Дионис Пашлаков!

Дионис Пашлаков е пензиониран професор по Биологија и главниот лик во документарецот наречен Avec l’amour кој е посветен токму на него – и неговата невообичаена

Септември 19, 2017 АВТОбиографија
Comments Off on АВТОбиографија: Беспрекорниот Volkswagen Golf од 1979 на Дарко Кузманов

АВТОбиографија: Беспрекорниот Volkswagen Golf од 1979 на Дарко Кузманов

Денес на CARclub стартуваме нешто ново – серијалот АВТОбиографија го започнуваме со Дарко Кузманов и неговиот прекрасен црвен Volkswagen Golf од далечната 1979-та година!

Горе © 2011 - 2018 CARclub.mk - Сите права задржани. Developed by evolutive.mk