full screen background image
Search

Вечерно Кино: Hyundai го најавува новиот Veloster

Hyundai започна агресивно да работи на промовирање на новиот Veloster!

По неколкуте камуфлирани прототипови кои неодамна ги видовме, Hyundai сега ни го прикажува новиот Veloster во многу подинамично светло – погледнете!Андреја е Алфа и Омега кога станува збор за CARclub. Опседнат со автомобилите, кога не зборува за нив, сонува за денот кога ќе вози кабриолет по Француската ривиера.