Сподели! ;)

Погледнете како освежениот Peugeot 308 GTi се справува со својата тркачка изведба – и тоа на исклучителната Ascari патека!

Peugeot 308 GTi командува со 270 коњски сили и е еден од најзабавните хот-хеч автомобили на пазарот. Синиот француски хечбек нуди исклучителни перформанси, но истовремено и одлична практичност во секојдневното користење. Но.. Практичноста не е важна на тркачката патека!