Сподели! ;)

Кога еден автомобил може да остави без зборови легенди како Walter Rorhl и Mark Webber, тогаш навистина се работи за нешто сериозно!

Најмоќниот 911 на сите времиња има 700 коњски сили. Повеќе од доволно.